Перед кінцем світу збувається похмуре пророцтво про пришестя Ісуса: "Закінчиться пекло, планета залишиться у темряві"


Опубликованно 16.02.2019 00:40

Перед кінцем світу збувається похмуре пророцтво про пришестя Ісуса:

Про події, які будуть передувати поблажливості на Землю Ісуса Христа, було відомо ще дві тисячі років тому.

Цей сценарій пришествияИисусаописал перший Папа Римський, передає "Диалог.UA".

Як відомо, Христос прийняв смерть черезраспятие,але через три дні після цього воскрес. На момент смерті Ісуса було 33 роки. Його народженню супроводжувала Віфлеємська зірка, яка вказала шлях волхвам.

Релігієзнавці нагадують, що поруч з Віфлеємською зіркою горіли дві менш яскраві, і це за описами дуже схоже з поясом Оріона, але таким розміром, що світло зірок міг освітлювати нічне небо.Богослови впевнені, що сьогодні ситуація може повторитися, оскільки перший провісник вже був помічений у небі.

Експерти розповіли, що зараз нерідко під час заходу можна бачити вогняні кулі великого розміру, вони вже досить близько біля Землі, зростає і середня температура повітря.

"Це джерела безводні, хмари й імли, бурею гнані; для них приготований морок темряви", - нагадують у зв'язку з цим експерти 2-е послання Петра 2.17.

Якщо перекласти на просту мову, то фахівці пояснюють так сказане апостолом.По прогнозам Петра, перед пришестям Христа спочатку збільшиться температура повітря, потім повысыхают водойми на нашій планеті, і, як наслідок, почне висихати і сама Земля.

Вдасться вижити лише небагатьом. Потім, за сценарієм кінця світу, енергія підійшли до планеті зірок, лідером якої буде та сама Віфлеємська зірка, знищить Сонце.

"Мандрівники" зникнуть з земної небосхилу і планета залишиться у темряві. Так закінчиться передбачений коли-то пекло. Тоді й зникне остання жива істота", - богослови трактують.

У свою чергу вчені заспокоюють наполягаючи, що поки це лише трактування біблійного тексту.

Раніше були названі сценарії кінця світу і дати знищення людства.

Нагадаємо, сбываетсяпредсказаниеВанги, оголошена дата кінця світу.



Категория: Техника