Гора, схожа на містичну піраміду: дослідник відкрив дивовижний феномен на висоті 6666 метрів


Опубликованно 13.02.2019 00:24

Гора, схожа на містичну піраміду: дослідник відкрив дивовижний феномен на висоті 6666 метрів

Науковий світ не стоїть на місці. Так, наприклад, дослідник Зохур Уддін виявив на горі Кайлас дивовижне отвір незрозумілої природи. Уфологи ж повідомляють, що форма гори нагадує спорудження інопланетян.

Вченим, який відкрив загадковий феномен, став Зохур Уддін. Він сказав, що під час зйомки їм було виявлено дивне отвір в районі гірського схилу масиву. Однак точного пояснення він йому не зміг дати, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на LIGAnews.

Зазначається, що гора Кайлас є священним місцем не тільки для шанувальників східних релігій, але ще і для цікавих людей, які не упускають можливості зануритися в таємниці цієї місцевості. На цьому тлі примітний той факт, що висота гори становить 6666 метрів. Більш того, у неї є 4 грані, як у цієї піраміди. Ці межі, як зазначає дослідник, спрямовані в усі сторони нашої планети.

Уфологи приходять до висновку, що природа просто не могла створити щось подібне, хоча цікаво те, що в східних переказах сказано про цю місцевість. Стверджується, що там є сходи в рай. Прихильники світової змови ж і зовсім впевнені в тому, що Кайлас – це піраміда, зведена прибульцями, хоча, безумовно, офіційна наука подібне ніколи не підтверджувала.



Категория: Техника