Тюнери перетворили Land Rover Defender в автомобіль «агента 007»


Опубликованно 29.01.2019 00:24

Тюнери перетворили Land Rover Defender в автомобіль «агента 007»

На eBay виставили на продаж копію позашляховика Джеймса Бонда з 24-го фільму «бондіани» — «Спектр». Тюнінгований Land Rover Defender планують продати за $59 900.

Кузов клону 007 Spectre Edition 110 пофарбований у глибокий чорний колір. У позашляховика лифтованная на 50 мм підвіска, нова радіаторна решітка, двері, капот і підніжка, розширені колісні арки, зовнішній каркас безпеки, кондиціонер, 37-дюймові колісні диски з позашляховими шинами Maxis Trepador, додаткове світлодіодне освітлення, багажник на даху і сходи. Стандартний 2.2-літровий «дизель» Land Rover Defender замінили восьмициліндровим бензиновим мотором, що працює в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач. Салон автомобіля повністю повторює інтер'єр оригінального Defender в кольорі Santorini Black.

У минулому році аукціонний будинок Bonhams продав один з 10 примірників особливого Land Rover Defender, побудованого для зйомок фільму про Джеймса Бонда «Спектр». Початкова вартість лота - 220 - 250 тисяч фунтів стерлінгів. До зйомок автомобіль підготували фахівці підрозділу SVO і тюнінг-ательє Bowler. Повна назва автомобіля - Land Rover Defender SVX 'Spectre' 4x4 Utility. Особливий позашляховик укомплектували модернізованим дизельним двигуном, який генерує 187 л. с. і 499 Нм крутного моменту.



Категория: Авто