Дослідники знайшли місцезнаходження біблійного саду Едемського


Опубликованно 10.01.2019 00:08

Дослідники знайшли місцезнаходження біблійного саду Едемського

Вчені запевняють, що легендарна місцевість перебувала на південно-сході Іраку, яка славиться надзвичайною різноманітимо своїх флори і фауни.

Дослідники прийшли до висновку, чтолегендарный райський сад де перші люди і тварини жили в повній гармонії один з одним і Творцем, міг знаходиться... в болоті в південно-східній частині Ірану, передає "Ліга. Новини. Росія".

Ідеальним місцем існування Едему вчені назвали болота Ахвара, які вражають різноманітністю екосистем на всій планеті.

Великий ділянку болотистій місцевості, який розташований на території двох країн – Ірану і Кувейту, являє собою землю унікальну і цікаву для екологів. Він був оголошений об'єктом всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: там, вважають в науковому світі, з четвертого по третє тисячоліття до нашої ери була створена Земля – розташовувалися перші поселення.

Болота живлять потужні Тигр і Ефрат і в цьому дослідники вбачають додаткове підтвердження їх версії.

"У Біблії сад описаний у 2-му розділі Буття, навіть з використанням відомих географічних назв, таких як Ефіопія. Згадується і джерело в саду, який поділяється на чотири основні річки, включаючи Євфрат. Це привело багатьох, у тому числі дослідників Біблії, до висновку, що Едемський сад знаходився десь в близькосхідній області, відомої сьогодні як долина річок Тигр-Євфрат", - упевнений доктор наук Джон Морріс з Інституту креационных досліджень.

Однак учений зробив важливе застереження на інші біблійні події, а саме – знищення стародавніх народів водами Всесвітнього потопу. На думку Морріса, географія "допотопної Землі" істотно відрізнялася від сучасної.

Нагадаємо, дослідники Святого письма назвали новуюдаты кінця світу, преподающую на 2019 рік.

Раніше повідомлялося: появилисьсвидетельства прародительки людей про гріхопадіння Єви, забороненому плоді і вигнання з раю.



Категория: Техника