П'ять корисних лайфхаков для боротьби із зайвою вагою


Опубликованно 01.01.2019 00:22

П'ять корисних лайфхаков для боротьби із зайвою вагою

Для успішного схуднення зовсім не потрібно сидіти на строгих дієтах і не вилазити зі спортзалу. Деякі зміни у способі життя теж можуть допомогти у боротьбі із зайвою вагою. Представляємо вашій увазі декілька лайфхаков, які будуть вам корисні, якщо хочете схуднути.

Ситний сніданок

Для успішного схуднення потрібно протягом дня вживати менше калорій, ніж організм витрачає. Вважається, що якщо людина не снідає, протягом дня він їсть набагато більше. Тому котрі худнуть рекомендується ситно снідати вранці, щоб скоротити загальну калорійність раціону всього дня.

Синій колір

Вчені з Університету Вашингтона з'ясували, що синій колір знижує апетит, тому постарайтеся оточити себе цим кольором: повісьте сині штори на кухні, використовуйте сині скатертини, сині тарілки або навіть пофарбуйте стіни в синій колір.

Тісний одяг

Тісний одяг не буде давати вам переїдати і допоможе тримати себе у формі. Але будьте обережні: одяг не повинна бути настільки тісним, щоб погіршувати кровообіг або ускладнювати дихання.

Чисте робоче простір

Чисте робоче простір знижує рівень стресу, що в свою чергу допомагає не переїдати і ефективніше худнути. Вважається, що чим чистіше будинок або робоче простір в офісі, тим менше ви будете думати про перекуси. Принаймні, ваш погляд не будуть залучати обгортки цукерок і бананова шкірка.

Дзеркало перед обіднім столом

Деякі фахівці рекомендують встановити дзеркало в тому самому місці, де ви зможете бачити у відображенні себе за обіднім столом. Ця техніка дозволяє не є надто багато.



Категория: Здоровье