Вчені встановили місцезнаходження легендарного замку короля Артура - у світі науки розгораються запеклі суперечки


Опубликованно 14.12.2018 00:36

Вчені встановили місцезнаходження легендарного замку короля Артура - у світі науки розгораються запеклі суперечки

Схоже, фахівцям вдалося розгадати одну з головних таємниць людства, яка розбурхує уми не тільки науковців, але й звичайних людей.

Пітер Філд, яка є британським професором, заявив, що завдяки невтомній та копіткій праці вчених вдалося визначити місце, де знаходиться замок легендарного короля Артура, повідомляє "Диалог.UA".

Філд стверджує, що цей замок був побудований в римському поселенні Камулодунум, яке знаходиться на території сучасного західного Йоркшира.

Він обумовлює подібне місцезнаходження всесвітньо відомого будови тим, що зведений замок представляв для своїх жителів і захисників можливість для відбиття атак ворожих військ. Замок короля Артура розташовувався в самому епіцентрі острівної частини держави, що давало можливість спокійно переміщатися в різні регіони країни.

Варто відзначити, що подібна версія, висунута Пітером Філдом, дає в деякому сенсі пояснення мовної схожості назви самого замку і поселення.

Однак більшість фахівців зі світу науки піддали критиці і сумнівам подібне міркування британського професора, тому зараз експерти мають намір здійснити ретельну перевірку достовірності даної гіпотези, оскільки у світі існує думка про те, що самого короля Артура взагалі ніколи не існувало і він лише літературний вимисел.

Нагадаємо, біля узбережжя Сполучених Штатів Америки нарешті-таки нашлимифическое держава Атлантида.

Раніше вчені завдяки археологічним раскопкамобнаружили неймовірний місто, що належить цивілізації майя.



Категория: Техника