У Hyundai і Kia з'явиться новий пікап


Опубликованно 06.12.2018 00:48

У Hyundai і Kia з'явиться новий пікап

Hyundai завершила розробку нового пікапа Santa Cruz. Серійне виробництво моделі планують почати в 2020 році. Пізніше з'явиться аналогічний пікап під маркою Kia.

Як пише Autocar з посиланням на головного дизайнера концерну Hyundai Motor Люк Донкервольке, розробка дизайну і конструкції нового пікапа завершено, попереду доводочные випробування і запуск серійного виробництва.

«Ви бачили концепт Santa Cruz на автошоу в Детройті в 2015 році, цей автомобіль знаходиться в розробці в Hyundai. З мого боку він закінчений, процес його запуску у виробництво вже йде», - сказав дизайнер в інтерв'ю виданню, додавши, що новинка повинна з'явитися у «максимально короткі терміни».

Очікується, що серійна модель буде створена на основі кросовера Hyundai Tucson наступного покоління з кузовом, але при цьому збереже риси шоу-кара Hyundai Santa Cruz. В залежності від того, яким буде новий пікап - повнорозмірним або компактним, йому доведеться конкурувати з Ford Ranger і Toyota Tacoma або з Ford F-150. Слідом за Hyundai Santa Cruz на ринок вийде аналогічний пікап під маркою Kia. Відрізнятися моделі будуть тільки дизайном.



Категория: Авто