Ford запропонував власникам серійний тюнінг-пакет Series 1 Mustang RTR


Опубликованно 21.11.2018 00:22

Ford запропонував власникам серійний тюнінг-пакет Series 1 Mustang RTR

Фахівці підрозділу Ford Performance і американського тюнінг-ательє RTR Vehicles, що належить відомому дрифтеру Он Гиттину-молодшому, підготували пакет доопрацювань для Ford Mustang.

Комплект оснащення під назвою Series 1 Mustang RTR призначений для споркаров Ford Mustang, оснащених пакетом Performance Pack 1. Автомобілі з пакетом Series 1 Mustang RTR відрізняються сучасним та агресивним дизайном з графікою на кузові і емблем RTR і RTR Powered by Ford Performance, а також 19-дюймовими колісними дисками особливого дизайну, радіаторної гратами з підсвічуванням бічних секцій, пластиковим обвісом і спойлером. У салоні обмежилися новими підлоговими килимками, рукоятку важеля коробки передач і деякими іншими незначними змінами. На всі автомобілі буде встановлюватися підвіска з регульованими стабілізаторами і це найсерйозніша доопрацювання.

Пакет дооснащення доступний для автомобілів Ford Mustang, укомплектованих 5.0-літровим мотором V8 (466 к. с., 569 Нм) або 2,3-літровою «турбочетверкой» EcoBoost (314 к. с., 474 Нм).

В автосалонах Ford пакет Series 1 з'явиться на початку 2019 року. Наскільки дорожче стане Mustang після вдосконалення, поки не відомо. Поліпшити планують 500 автомобілів. Всі вони збережуть заводську гарантію.



Категория: Авто