Кривава Місяць 21 січня: карти Таро розповіли, як пережити це день


Опубликованно 21.02.2019 08:04

Кривава Місяць 21 січня: карти Таро розповіли, як пережити це день

"Кривава Луна" - барвисте явище, проте з ним потрібно бути обережніше.

У понеділок, 21 січня 2019 року, очікується явище, відоме як "кривава Луна". Це - унікальне повне місячне затемнення. Вважається, що в цей час варто відмовитися від занурень в себе, а також від ризику. У Мережі зробили розклад по картах Таро, в результаті чого отримали відповіді на чотири головних питання. Про це сообщаетUAportal, передає "Диалог.UA".

Яка карта визначить цей день?

У відповідь на нього випала карта "Паж Денаріїв". В системі Таро вона вважається грошової і символізує починання, перші кроки або планування, пов'язане зі збільшенням добробуту.

У чому полягає головна небезпека дня?

У відповідь на нього випала карта "Верховна Жриця". На ній зображена жінка, занурена в глибокий транс, сидить біля колон Храму Соломона.

У чому полягає головна можливість дня?

У відповідь на нього випала карта "Закохані". На ній зображені Адам та Ева в райському саду до "гріхопадіння". Над ними височить архангел Рафаїл.

Який у цей день можна дати пораду?

У відповідь на нього випала карта "Колесо Фортуни". Назва карти говорить сама за себе.

Нагадаємо, в одному з населених пунктів Бразилії стався незвичайний інцидент. Павуки раптово просто, здавалося б, почали падати з неба. Очевидець записав незвичайне явище на камеру. Проте фахівець розповів, що в такомповедении тварин немає нічого особливого.

Звичайні люди були сильно налякані, коли побачили дощ, що складається з павуків. На самому початку вони просто не повірили своїм очам. Подія трапилася в районі Еспіріту-Санту-ду-Дурадо.

Як повідомляв "Диалог.UA", экспертрассказал правду про таємничу планету Нібіру.



Категория: Техника