Невідомий об'єкт біля Сонця розміром з планету: в космосі дослідники помітили дивний куб – кадри


Опубликованно 21.02.2019 00:36

Невідомий об'єкт біля Сонця розміром з планету: в космосі дослідники помітили дивний куб – кадри

Біля Сонця з'явився дивний об'єкт, що нагадує куб. Однак раптом він зник з поля зору. Конспірологи і уфологи заявили про те, що цей куб - творіння неземних цивілізацій. Представники офіційної науки аналізують відео, щоб знайти більш логічна відповідь.

Дослідники зуміли виявити у Всесвіті дивовижний об'єкт, що нагадує формою куб. При цьому його помітили дуже близько до Сонця, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Відзначається, що джерело аномалії невідомий. Багато почали говорити про те, що такий куб з'явився з іншого світу. Дивно те, що його розміри не поступаються параметрам звичайної планети Сонячної системи. Не менш дивний той факт, що він раптово з'явився, але потім так само швидко зник.

Уфологи, в свою чергу, висловилися на користь того, що такий об'єкт має неземне походження. Цілком ймовірно, за їх заявами, що тут постаралися прибульці. Уфологи повідомили, що сонце може бути станцією для заправлення літальних апаратів прибульців. Представники офіційної науки поки нічого не повідомили, хоча цей феномен вони все ще досліджують, щоб дати логічну відповідь.



Категория: Техника