Оголошена вартість електричного мотоцикла Harley-Davidson LiveWire


Опубликованно 17.02.2019 00:26

Оголошена вартість електричного мотоцикла Harley-Davidson LiveWire

Компанія Harley-Davidson оголосила вартість і старт прийому попередніх замовлень на свій перший електричний мотоцикл під назвою LiveWire. Ціна на електричний Harley-Davidson стартує від $29 799. В дилерських мережах марки новинка з'явиться в серпні цього року.

Прем'єра Harley-Davidson LiveWire відбулася на виставці споживчої електроніки CES 2019, відкрилася 7 січня в Лас-Вегасі. Технічної інформації про силовій установці електробайка в компанії не надали. З місця до 96 км/год він розганяється за 3.5 секунди. Запас ходу на одному заряді акумулятора на міських дорогах становить 177 км

LiveWire зможе підключатися до мережі LTE і через додаток інформувати власника про статус мотоцикла, в тому числі про рівень заряду акумулятора і доступній відстані. Крім того, в стандартну комплектацію новинки увійшли антиблокувальна і антипробуксовочна системи.

Робота над LiveWire почалася в 2010 році. Прототип мотоцикла компанія показала через чотири роки. Мотоцикл укомплектували силовою установкою компанії Mission Motors на базі трифазного електричного мотора потужністю 75 л. с. (71 Нм) і тягової батареєю ємністю 7 кВт·год, перезарядка якої, за заявою розробників, займала три з половиною години.

Вже зараз новинку можуть замовити американські клієнти марки. З урахуванням державних субсидій на електричні мотоцикли і триколісні транспортні засоби (10% від базової вартості) Harley-Davidson LiveWire обійдеться їм в $27 299. Електричний мотоцикл пропонується в трьох колірних варіантах - помаранчевому, жовтому і чорному.



Категория: Авто