Новий Seat Leon помітили на тестах


Опубликованно 16.02.2019 00:40

Новий Seat Leon помітили на тестах

Компанія Seat вивела на дорожні тести Leon наступного покоління в новому дизайні, з новою мультимедійною системою і гібридною силовою установкою. Прем'єра хетчбека відбудеться навесні 2019 року на автосалоні в Женеві. На ринку Seat Leon четвертого покоління з'явиться влітку.

Про це пише видання Autocar, яке опублікувало шпигунські фото прототипу Seat Leon наступної генерації. Невелика кількість камуфляжу дозволяє розглянути революційний дизайн новинки, яка, на думку інсайдерів, стане «самим великим кроком вперед в історії моделі». Судячи з фото, екстер'єр іспанського конкурента Ford Focus розроблений в стилістиці кросовера Tarraco і відрізняється більш агресивними лініями і повністю світлодіодним оптикою. Всі основні зміни зовнішності моделі відбулися саме в передній частині, ззаду все залишилося без змін.

Seat Leon четвертого покоління побудований на «фольксвагенівській» платформі MQB. За попередньою інформацією Seat Leon четвертого покоління отримає гібридну силову установку, що складається з 1.5-літрового двигуна TSI і електромотора. Запас ходу на електротязі складе близько 50 км. Пізніше у новинки з'явиться спортивна модифікація Cupra, а в 2020 році повністю електрична.

Новий Seat Leon стане першою моделлю іспанської марки, в салоні якої з'явиться нова інформаційно-розважальна система Volkswagen Group з «фантастичної технологією» і «фантастичним для користувача інтерфейсом», здатна оновлювати карти, додатки і ПО повітрю. Система отримає покращений інтерфейс, функцію голосового управління, а також інтегрований клімат-контроль. За словами генерального директора Seat Лука де Мео, система розроблялася протягом двох років, а користувальницький інтерфейс був оцінений клієнтами марки «навіть вище, ніж у Tesla Model X».



Категория: Авто