Нібіру на підході, Земля в кроці від загибелі: Північний магнітний полюс зміщується з нереальною швидкістю


Опубликованно 15.02.2019 00:46

Нібіру на підході, Земля в кроці від загибелі: Північний магнітний полюс зміщується з нереальною швидкістю

Вчені неодноразово вже піднімають питання про серйозне зміщення магнітних полюсів. Викликає побоювання і швидкість з якою відбувається це зміщення.

Експерти пояснюють, що таке явище допустимо. Але тільки в тому випадку, якщо це Південний полюс, а зсув не перевищує 10 кілометрів в рік, передає "Диалог.UA".

Однак сьогодні ситуація обстоїть набагато серйозніше. Зазвичай Північний полюс зміщується не крупніше Південного.Експерти заговорили про те, що головна точка відліку півночі змінюється зі швидкістю більш 50 кілометрів на рік з боку Канади у бік Сибіру.І це інтенсивний рух може призвести до досить серйозних збоїв і проблем в навігаційній системі. Літаки не зможуть точно прибувати в кінцеві пункти та ін.

Уфологи дані аномалії наЗемле схильні пов'язувати з впливом на неї смертоноснойНибиру. Із-за сильного магнітного впливу на нашу планету, вона почала рухатися ненатуральним для неї чином.

Уфологи вважають, що кінець нашої епохи близький,планета-вбивця вже зовсім поруч.

Скептично коментують дані процеси та альтернативні вчені. Вони кажуть, що навіть якщо спробувати змінити траєкторію руху Нібіру, то її вплив все одно згубно позначиться на людстві.

Адже повноцінне зміщення полюсів спричинить за собою не тільки проблеми в навігації, але і значно послабить магнітосферу Землі. А з-за цього космічна радіація на нашу планету почне впливати ще більше, і в підсумку Земля буде знищена.

Раніше стало відомо про дату, коли прибульці з Нібіру вийдуть на контакт із землянами.

Також нагадаємо, з якої країни Нібіру начнетапокалипсис.



Категория: Техника