Macan S отримав пакет доопрацювань від Porsche Exclusive Manufaktur


Опубликованно 15.02.2019 00:28

Macan S отримав пакет доопрацювань від Porsche Exclusive Manufaktur

Підрозділ Porsche Exclusive Manufaktur представило пакет доопрацювань для оновленого кросовера Macan S.

Крім нового кольору кузова Volcano Grey Metallic доопрацьований Macan S отримав спортивну вихлопну систему з характерним подвійним вихлопом сріблястого або чорного кольору, «емоційний» звук якої активується спеціальною кнопкою на центральній консолі, 20-дюймові колісні диски Turbo, глянцево-чорні корпуси бічних дзеркал і дверні ручки.

Салон кросовера оброблений натуральним деревом і шкірою чорного і бежевого кольору. У пакет доопрацювань увійшли оброблена шкірою рульова колонка і підлогові килимки, тіснені логотипи марки на підголівниках передніх і задніх сидінь. Доповнюють картину циферблат годинника на приладовій панелі, секундомір Sport Chrono і ремені безпеки в кольорі інтер'єру Mojave Beige.

 

Салон Porsche Macan S

1

2

3

4

 

Прем'єра рестайлінгового кросовера Porsche Macan відбулася в червні 2018 року на спеціальному заході в Шанхаї. Версію Macan S компанія представила в грудні минулого року. Кросовер укомплектований новим 3.0-літровим турбодвигуном V6 з центральним розташуванням турбонагнітача, що генерує 354 к. с. і 480 Нм крутного моменту. З опціональним пакетом Sport Chrono оновлений Macan S прискорюється з місця до 100 км/год за 5.1 с. Максимальна швидкість кросовера складає 254 км/ч. Заявлений витрата палива по циклу NEDC - 8.9 л/100 км.



Категория: Авто