Цей період стане проривом України: нумеролог передбачила, хто переможе на президентських виборах 2019


Опубликованно 12.02.2019 00:20

Цей період стане проривом України: нумеролог передбачила, хто переможе на президентських виборах 2019

Нумерологія є старовинної системою езотеричних вірувань про містичні зв'язки чисел з фізичними об'єктами, процесами і життям людей. Фахівці в даній області запевняють: за допомогою нумерології можна передбачити не лише долю окремої людини, а й цілої держави. Адже в його імені і даті появи теж закладений "секретний код", який можна розшифрувати.

Для Украины2019 рік мине "під знаком вісімки", а це значить, що основними процесами в державі будуть керувати влада і гроші – впевнена нумеролог Лариса Браницька. Про це передає "КП в Україні".

Браницька пояснює, що для свого прогнозу використовувала "дату народження" української держави і безпосередньо "число".

Нумеролог уточнює, що хоч і проміжним, але важливим числом для України стане "44", воно багато розкриє про майбутньому рік, який стане без сумніву важливим для довгого наступного періоду української історії.

"Четвірка - число сили, стабільності, працездатності. Таке поєднання може призвести до високої результативності і перевершити всі очікування і прогнози. Вібрації цього числа наполягають на пошуку істини та справедливості", - пояснює Лариса. Але попереджає: в коді закладений і негативний підтекст, що говорить про прагнення певних сил до домінування і зловживання владними повноваженнями, що на благо держави точно не піде.

"Що стосується чергових виборів президента України, то переможе той, у кого більше влади і грошей, і хто виявиться в потрібному місці і в потрібний момент", - підсумовує експерт.

Вона впевнена: рік стане процвітаючим,успішним, якщо для цього докладуть зусиль професіонали в економічній сфері, аналітиці, банківському та фінансовому сегменті – період найбільш сприятливий для їх сфери.

Крім того, нумереолог попереджає: на життя країни в новому році буде сильно впливати зовнішня політика і силові відомства. І оскільки число 8, з одного боку, символізує владу і гроші, а з іншого – обов'язок і почуття відповідальності, то в 2019-му в Україні "зелене світло" буде так званим "деньгоголикам" (по типу трудоголіків) та патріотам.

Нагадаємо, опублікований прогноз болгарської ясновидящейВанги на 2019 рік. Згідно з цими даними, президент США може втратити слух, а на Путіна зробить замах хтось, що належить до його найближчого оточення.



Категория: Техника