Фахівці дізналися секрети спецслужб: були оприлюднені нові дані про піраміди Єгипту і стародавніх богів


Опубликованно 11.02.2019 00:36

Фахівці дізналися секрети спецслужб: були оприлюднені нові дані про піраміди Єгипту і стародавніх богів

У дослідницькому світі дізналися про нові відомості про таємниці Єгипту. Один із співробітників спецслужб розповів про побачене в секретному ящику, який перевозив. Вчені проаналізували дані і були приголомшені.

Експерти в області древніх артефактів дізналися про неймовірні відомості, які стосуються одного з чудес світу. Завдяки витоку інформації з однієї секретної спецслужби дослідники натрапили на неймовірні відомості про піраміди Єгипту, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Коли секретна інформація дійшла до рук вчених, вони не стали називати імені співробітника, який надав їм її. Відзначається, що співробітник спецслужби розкрив таємний ящик, після чого побачив дивні артефакти і ієрогліфи, а також тіло мумії. Коли все це дослідники проаналізували,дізналися, що стіни пірамід Єгипту володіли здібностями неймовірно впливати на людську психіку.

Особливо заінтригувала дослідників інформація про повернення давніх богів на Землю. Більш детальна інформація залишилася зачиненою. Швидше за все, мова йшла про пророцтва давніх жерців, які були впевнені, що в майбутньому їх боги спустяться на Землю.

Нагадаємо, сьогодні з'являлася інформація про дивній горі, яка нагадує піраміду. Крім того, вчені розповіли про дивне явище в небі, яке відкрили у часи Другої світової війни.



Категория: Техника