Двійник Нібіру виявлений біля зірки з "поганою славою": над Землею знову нависла страшна загроза, - вчені


Опубликованно 11.02.2019 00:36

Двійник Нібіру виявлений біля зірки з

Зірка, у якої виявили планету, дуже небезпечна. За словами астрономів, об'єкти, що потрапляють в її поле, дивним чином зникають.

Дане небесне тіло має навіть більш дурною славою, ніж смертоноснаяНибиру. Планету-призракученыеобнаружили у найближчій до нашої Землі зірку з недоброю репутацією, передає "Диалог.UA".

Вчені пояснили, що загадочнаяпланета знаходиться не серед скупчення зірок, а практично поруч з одиночним світилом – зіркою Бернарда.Саме ця зірка багато разів ставила світових вчених у глухий кут. Експерти пояснюють, що всі об'єкти поруч з цією зіркою чомусь завжди схожі з Землею. Одна з їхніх особливостей – вони зникають також раптово, як і з'являються.

Виявлена недавнопланета-привид, дуже схожа з Землею. Деякі експерти навіть висунули припущення, що тут може існувати життя.За словами вчених, "близнюк" Землі знаходиться від нас на відстані шести світлових років. За "космічними мірками це дуже близько.

Більш того, учені з університету в Лондоні з допомогою HARPS, що знаходиться в обсерваторії Чилі Ла-Сілья, впевнені майже на 100 відсотків - ця планета дійсно існує.

Умови на ній можуть бути придатні для життя. Але ось наскільки вона дійсно небезпечна, вчені поки сказати не можуть.

Уфологи в свою чергу не виключають, що "родичка" нашої Землі виникла з паралельного світу із-за збою в просторово-часовому континуумі.Як і Нібіру, вона зовсім випадково потрапила в пастку опинившись в іншому вимірі. І це поява для нашої планети нічим хорошим не закінчиться.Адже це – нова загроза для Землі.

Зараз планета і так піддана різним природним катастрофам і руйнівним стихіям.Якщо поряд із Зіркою смерті буде існувати і Зірка смерті-2, такого потужного подвійного удару людство просто не винесе.

Планету в буквальному сенсі розірве на частини, або ж просто вона буде виштовхнута в паралельну реальність, що може мати для людей фатальні наслідки.

Раніше експерти розсекретили черговий коварныйплан Зірки смерті.

Нагадаємо, Нибирувзрывом знищила Венеру.



Категория: Техника