Годинник "Судного дня" показали "без двох хвилин кінець світу" - катастрофа неминуча


Опубликованно 10.02.2019 02:46

Годинник

Вчені створювали даний проект, щоб повідомити людство про майбутні проблеми, зараз - саме "то" час.

ЗМІ активно публікують інформацію про те, чтоЧасы "Судного дня" показують рекордний час - 23:58, що сигналізує про наближення лиха або напруженості для людства. Про це повідомляє VistaNews, передає "Диалог.UA".

Відомо, що в 1947 році у зв'язку з сталася в 1945 році катастрофою в Хіросімі і Нагасакі, проект журналу університету в Чикаго "Бюлетень вчених-атомщиків" запустив Годинник "Судного дня" або Годинник "Кінця світу".Тоді вони показували 23:53 і тепер з деякою періодичністю на обкладинці журналу досі публікують фотографію годинника зі стрілками, які наближаються до півночі.

Мета даного проекту - донесення до політиків катастрофічності їх вчинків. Вчені хочуть таким чином показати важливість кожного кроку в масштабах планети.

Годинник "Судного дня" сигналізують про швидку катастрофу для людства і говорять про те, що вже "без двох хвилин кінець світу".

Нагадаємо, вчені неодноразово вже піднімають питання про серйозне смещениимагнитных полюсів. Викликає побоювання і швидкість, з якою відбувається це зміщення.

Експерти пояснюють, що таке явище допустимо, але тільки в тому випадку, якщо це Південний полюс, а зсув не перевищує 10 км/рік.

Крім того, у Сполучених Штатах Америки случилсятаинственный гуркіт, який був виразно чутний по всій території країни, а в небі несподівано з'явилося обриси якогось "очі".

Як повідомляв "Диалог.UA", экспертрассказал правду про таємничу планету Нібіру.



Категория: Техника