Тунгуського метеорита не існує: Тесла намагався створити зброю для відбиття космічної загрози


Опубликованно 10.02.2019 00:14

Тунгуського метеорита не існує: Тесла намагався створити зброю для відбиття космічної загрози

Загадка цього метеорита турбує не тільки людей з наукового співтовариства, але і простих обивателів, які проявляють інтерес до всіх таємниць людства.

Таємниче явище, яке мало місце бути в Сибіру (Росія) 30 червня 1908 року і донині є предметом для обговорення з боку вчених, а також любителів конспірологічних теорій, передає "Диалог.UA".

Деякі з них продовжують стверджувати і вести свою риторику про те, що Тунгуського метеорита не існує, оскільки для цього є маса причин.

Манфред Димде, який є відомим провісником, повністю згоден з версією експертів про те, що Тунгуський метеорит - це явище техногенного характеру. Димде ще в далекому 1996 році виступив з припущенням того, що каталізатором для цього вибуху стало випробування так званої енергетичної торпеди, над якою в той період часу копітко працював сам Нікола Тесла. Офіційні джерела свідчать, що за деякий час до того моменту, як впав метеорит, Тесла зробив запит в уряду щодо інформації про найбільш малонаселених місцях Землі. Пізніше у нього на столі була помічена детальна карта Сибіру, що може свідчити про те, що великий учений таки знайшов місце для проведення свого експерименту.

Прихильники теорій змов стверджують, що усвідомивши марність своїх творінь для сучасного людства із-за того, що енергетичні корпорації були просто на патологічному рівні жадібними, Нікола Тесла міг спробувати створити зброю для відбиття космічної загрози, і в той же час безпечного для людей.

Раніше ми повідомляли про те, що експертам вдалося розгадати одну з найбільш фундаментальныхтайн Стародавнього Єгипту, яка пов'язана з останньою єгипетською царицею Клеопатрою.

Також ми повідомляли про те, що Землю може поглинути новообразовавшаясягигантская чорна діра в центрі нашої галактики.



Категория: Техника