Geely випустить нове крос-купе в стилі BMW X4


Опубликованно 10.02.2019 00:12

Geely випустить нове крос-купе в стилі BMW X4

Компанія Geely розкрила зовнішність нового крос-купе із заводським індексом FY11. Прем'єра моделі в Китаї відбудеться в першому кварталі, а старт продажів запланований на кінець 2019 року.

Поява нової моделі компанія анонсувала на початку цього місяця, показавши кілька тізерних зображень базової версії кросовера. На нових «живих» фото топовий «оспортивленный» варіант моделі. Товарне ім'я новинки оголосять пізніше.

Дизайн FY11 розроблений в стилістиці BMW X4. У китайського кросовера такий же профіль з похилою лінією даху і форма переднього бампера. Форма передньої і задньої оптики запозичена у Audi, а доповнює картинку фірмова радіаторна решітка Geely.

Вплив BMW помітно і в інтер'єрі, особливо в оформленні цифровий приладової панелі і центральної консолі з великим дисплеєм. Поворотний контролер інформаційно-розважальної системи кросовера оформлений у стилістиці мультимедійної системи iDrive, а важіль перемикання коробки передач як в нових моделей Audi.

Як стверджують у компанії, нове крос-купе - «найбільш орієнтований на водія автомобіль марки на сьогоднішній день» і перша модель, побудована на глобальній компактної модульній архітектурі (CMA), використовуваної Volvo XC40 і всіма моделями марки Lynk & Co. Під капотом у «оспортивленного» FY11 2.0-літровий чотирициліндровий турбодвигун Volvo (238 к. с.), зв'язані з системою повного приводу.



Категория: Авто