Як була знищена життя на Марсі: вчені не виключають ядерні вибухи


Опубликованно 09.02.2019 00:08

Як була знищена життя на Марсі: вчені не виключають ядерні вибухи

Вчені завжди сперечаються з приводу того, як могла бути винищена передбачувана життя на Марсі. На цьому тлі дослідник Джон Бранденбург розповів про те, що марсіани могли бути знищені ядерними боєголовками, які були скинуті на планету.

Червона планета завжди викликала безліч питань у науковців. Деякі з них прийшли до висновку, що там було життя, однак деякі почали вивчати питання про те, чому вона зникла. Не так давно фізики розкрили одну з імовірних причин зникнення всього живого на Марсі, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на LIGAnews.

Дослідник Джон Бранденбург зазначає, що Марс має схожий ландшафт з Землею. Тим не менш, знівечили планету, за його заявами, ядерні боєголовки. Вони ж зробили саме існування життя на ній неможливою. На цьому тлі він заявив, що цивілізація з Марса може бути більш давньої, ніж єгипетська. Однак, на жаль, невідомо, чи марсіани почали війну ядерними боєголовками або це було інопланетне вторгнення.

Власні умовиводи Бранденбург зробив, ґрунтуючись на дослідженнях регионакосмическогообъекта, який носить назву Сидонія. За його словами, саме там виявилися сліди каліцтв тієї породи, яку назвали "декретированное особа Марса". Він повідомив, що дана знахідка - свідоцтво існування артефакту найдавнішої цивілізації, яку коли-небудь міг виявити осіб.

Відзначається, що на Марс могли бути скинуті дві ядерні боєголовки. Одна з них потрапила в Сидонию-Менса, а інша спустошила Галактичний Хаос. Поки що це основні наукові теорії, хоча уфологи висувають більш екзотичні версії припинення існування життя на Марсі.

Нагадаємо, Марс змінив траєкторію свого польоту і загрожує Землі. Часом раніше на Червоній планеті був знайдений труну, який, можливо, належить людині чи представнику неземної цивілізації.



Категория: Техника