Mitsubishi привезе в Женеву електричний кросовер


Опубликованно 09.02.2019 00:04

Mitsubishi привезе в Женеву електричний кросовер

Mitsubishi Motors анонсувала прем'єру концепту нового електричного кросовера Engelberg Tourer. Шоу-кар виставлять на стенді компанії на Женевському автосалоні в березні цього року.

Свою назву - Engelberg Tourer - кросовер отримав на честь альпійського містечка Енгельберг, найстарішого гірськолижного курорту Швейцарії. У перекладі Енгельберг означає «Гора Ангелів».

Опубліковане компанією єдине зображення дозволяє розглянути загальні риси передній частині Engelberg Tourer, розробленої в стилістиці концепт-кара Grand Tourer Plug-in Hybrid Electric Vehicle (GT-PHEV), представленого восени 2016 року в Парижі. У Engelberg Tourer вузькі блоки головних фар з синіми світлодіодними лініями на кожній стороні, а також шість допоміжних вогнів і багажник для перевезення різного інвентарю на даху. Концепт-кар покликаний дати уявлення про стилістичних елементах та практичних рішеннях, які можуть бути застосовані на майбутніх серійних кросоверах японської марки.

Дизайн шоу-кара GT-PHEV був розроблений у відповідності з корпоративним стилем Dynamic Shield, «нагадує про те, що основне призначення передній частині полягає в захисті пасажирів, пішоходів та автомобіля». Концепт оснащений гібридною силовою установкою нового покоління на базі трьох електродвигунів (один спереду і два на задній осі), спеціально розробленого двигуна внутрішнього згорання і нової акумуляторної батареї високої ємності. Але особливістю GT-PHEV стала модернізована система повного приводу Super All Wheel Control (S-AWC), що дозволяє долати бездоріжжя незалежно від типу покриття, і нова мережева технологія, яка отримує дані про маршрут, погоду і стан дорожнього покриття від інформаційних мереж, бортових датчиків і камер. На підставі цих відомостей система управляє витратою електроенергії і палива, а також системою повного приводу відповідно до умов руху. По всій імовірності, безпека стане основною ідеєю і для Engelberg Tourer.



Категория: Авто