Розкриття гробниці з прибульцем: експерти оприлюднили резонансне відео секретного проекту "Ісіда"


Опубликованно 08.02.2019 00:10

Розкриття гробниці з прибульцем: експерти оприлюднили резонансне відео секретного проекту

Наукове співтовариство звернуло увагу на інтригуючий ролик в Інтернеті, на якому видно розтин інопланетянина. Аналітики повідомили, що відеоролика більше 50-ти років. Як виявилося, уряд назвала подібні дії проектом "Ісіда".

Дослідники розповіли про те пригоді, яка в свою час не набула великого розголосу через секретності. Але нещодавно в Інтернеті з'явилося відео, де представлено розтин дуже дивною мумії, схожою на прибульця, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Коли експерти провели свою роботу, вони були дещо здивовані. Виявилося, що відео було відзнято більш ніж півстоліття тому, у 1961 році. Він отримав секретної найменування "Ісіда". Попередні дані говорять про те, що вчені, насправді, розкрили мумію представника позаземної цивілізації.

Також стало відомо, що вік мумії становить близько 13 000 років. На відеоматеріалах можна розглянути, що останки ретельно приховувалися. Як тільки археологи зняли кришку саркофага, перед ними постав людиноподібний прибулець. Проте із-за якості зйомки аналітики не зуміли розглянути ще якісь цікаві подробиці.



Категория: Техника