Genesis вивів на тести кросовер GV80


Опубликованно 06.02.2019 00:12

Genesis вивів на тести кросовер GV80

Прототип першого серійного кросовера Genesis — GV80 — помічений під час дорожніх тестів. Офіційна прем'єра потенційного конкурента Audi Q7, Mercedes-Benz GLE і BMW X5 очікується восени цього року.

Шпигунські фото прототипу Genesis GV80, що проходить випробування холодом, опублікував Motor1. Кросовер заснований на концепті GV80, омніумі, що дебютував у 2017 році на автосалоні в Нью-Йорку. Відмінною особливістю новинки стане успадкована від шоу-кара форма радіаторної решітки, оточена чотирикутними фарами. При цьому серійний автомобіль буде відрізнятися бічними панелями кузова і отримає традиційні бічні дзеркала заднього виду замість камер. У кросовера довгий капот, злегка похила лінія дах, легкосплавні пятиспицевые колісні диски з шинами Michelin і здвоєні патрубки вихлопної системи.

Технічну інформацію про новинки компанія тримає в секреті. Імовірно, GV80 заснований на тій же платформі, що і седан G80 наступного покоління. За неофіційними даними, кросовер отримає два мотори: 3.3-літровий турбомотор V6 потужністю 370 к. с. і 5.0-літровий V8, що розвиває приблизно 420 к. с. Всі версії GV80 будуть повнопривідними.



Категория: Авто