Розкрито зовнішність кросовера Chevrolet Tracker другого покоління


Опубликованно 05.02.2019 00:20

Розкрито зовнішність кросовера Chevrolet Tracker другого покоління

У мережі з'явилися перші офіційні фото кросовера Chevrolet Tracker другого покоління. Прем'єра новинки, орієнтованої на китайський ринок, очікується в березні цього року.

Зображення маленького кросовера Chevrolet Tracker другого покоління, виявлені на сайті національного сертифікаційного органу Китаю, опублікувало онлайн-видання GM Authority.

В екстер'єрі новинки проглядаються риси відродженого кросовера Blazer і важкого пікапа Silverado. Від останнього йому дісталася «поглиблена крива» на передніх крилах. В цілому ж дизайн нового кросовера розроблений в стилістиці універсала Chevrolet Orlando другого покоління, який зараз випускається і продається тільки в Китаї. У Tracker опукла лінія капота, похилий дах і великі повітрозабірники.

За інформацією видання, кросовер нової генерації став більшим. Габаритна довжина, ширина і колісна база автомобіля додали по 15 мм і складають 4270 мм, 1791 мм і 2570 мм відповідно. При цьому кросовер став помітно нижче: 1602 мм проти 1675 мм

Очікується, що в Китаї Chevrolet Tracker другого покоління буде пропонуватися з 1.0-літровим трициліндровим турбомотором потужністю до 116 л. с. і шестиступінчастим «роботом» з подвійним зчепленням. Для місцевого ринку роизводством моделі налагодять на спільному підприємстві SAIC-GM в Шанхаї. Як заявляли раніше в General Motors, крім Китаю россовер буде доступний в Мексиці та Південній Америці.



Категория: Авто