SsangYong показав новий Actyon/Korando


Опубликованно 04.02.2019 00:22

SsangYong показав новий Actyon/Korando

Марка SsangYong анонсувала прем'єру кросовера Actyon/Korando наступної генерації. Офіційна прем'єра нового покоління моделі відбудеться в березні цього року на мотор-шоу в Сеулі або на спеціальному заході компанії.

Поки компанія показала єдиний тизер нового Actyon/Korando під заводським позначенням С300, пообіцявши самий складний дизайн кузова, «яскравий» цифровий інтерфейс і найсучасніші технічні функції. Відомо, що модель наступного покоління отримає нову лінійку моторів і буде відрізнятися від попередника більш низьким силуетом. Не виключено, поява гібридної силової установки.

Крім того, навесні минулого року SsangYong показала попередника електричного Actyon/Korando - концепт e-SIV. Шоу-кар укомплектували 190-сильним електромотором і блоком акумуляторних батарей ємністю 61.6 кВт·год. Від станції швидкої зарядки на 80% ємності батарея електрокара заряджається 50 хвилин. Запас ходу без підзарядки становить 450 км, а максимальна швидкість - 150 км/ч.

Прототип оснащений напівавтономної системи управління, що дозволяє автомобілю контролювати смугу руху і дистанцію до автомобіля, що рухається попереду транспортного засобу. Управління функціями электрокроссовера здійснювалося за допомогою інтерфейсу інформаційно-розважальної системи, оснащеної функцією розпізнавання голосу на базі штучного інтелекту.

Ціновий діапазон нового SsangYong Actyon/Korando поки не визначений.



Категория: Авто