У Детройті представлений великий кросовер Cadillac XT6


Опубликованно 02.02.2019 00:38

У Детройті представлений великий кросовер Cadillac XT6

Марка Cadillac представила новий трирядне кросовер XT6. Прем'єра новинки відбулася на автосалоні в Детройті. Старт продажів запланований на весну цього року. Ціни поки не оголошені.

У модельній лінійці марки нового повнорозмірного Cadillac XT6 відведено місце між XT5 і Escalade. Дизайн новинки розроблений у фірмовій стилістиці марки. В основі кросовера лежить платформа C1XX з поперечним розташуванням двигуна, базовим переднім приводом, стійками McPherson спереду і многорычажкой ззаду.

Габаритна довжина моделі - 5050 мм, ширина - 1964 мм, висота з урахуванням багажних рейлінгів - 1784 мм, колісна база - 2863 мм, дорожній просвіт - 169 мм Споряджена маса автомобіля складає від 2014 до 2127 кг (залежно від комплектації). Об'єм багажного відділення - 356 л, при складених сидіннях третього ряду - 1220 л, а якщо скласти другий ряд - 2228 л. Об'єм паливного бака - 72 л у передньопривідних модифікацій і 83 л - у повноприводних. Маса буксируваного причепа - до 1814 кг.

Cadillac XT6 укомплектований 3.6-літровим «атмосферником» V6 (314 к. с., 373 Нм) з функцією деактивації двох циліндрів при малих навантаженнях. В пару двигуну передбачений 9-ступінчастий «автомат» GM Hydramatic. Силова установка кросовера припускає перемикання між чотирма режимами руху. Крім того, є відмінності налаштуванням шасі: в комплектації Luxury підвіска більш комфортна, в Sport - жорстка. Версія Premium Luxury може бути передньо - або повнопривідною, Sport - повнопривідна за замовчуванням, оснащена системою Sport Control з двома зчепленнями і активним контролем нишпорення.

У базову комплектацію увійшли 20-дюймові колісні диски, світлодіодна оптика, підігрів сидінь першого і другого ряду, електропривід сидінь третього ряду, шість USB-роз'ємів, новий обертовий контролер мультимедійного комплексу з функцією нахилу і декор з натурального дерева. В якості опції пропонується оббивка сидінь з полуанилиновой шкіри, камери кругового огляду, аудіосистема Bose Performance Series з чотирнадцятьма динаміками, іонізатор повітря, круїз-контроль, система нічного бачення і адаптивні фари.

Комплектація Sport відрізняється іншим дизайном решітки радіатора і бамперів, чорним декором в екстер'єрі і обробкою салону «під вуглепластик». За доплату встановлять колісні диски діаметром 21 дюйм.

У списку систем безпеки система екстреного гальмування з функцією виявлення пішоходів, помічник руху по смузі, контроль сліпих зон і поперечного трафіку ззаду, камера заднього виду з омивачем. За доплату доступні асистент паркування з функцією гальмування і автоматичне гальмування при русі заднім ходом, проекційний дисплей, а також збереження персональних налаштувань автомобіля в хмарному сервісі.



Категория: Авто