Зовнішній вигляд Ісуса був відновлений: скульптор показав світу своє унікальне творіння - кадри


Опубликованно 02.02.2019 00:24

Зовнішній вигляд Ісуса був відновлений: скульптор показав світу своє унікальне творіння - кадри

Італійський скульптор Джуліо Фанті відтворив копію зовнішності Ісуса Христа. Він зробив це, ґрунтуючись на власному аналізі Туринської плащаниці. Проте вчені мають намір перевірити його висновки.

Творець вирішив відтворити зовнішність Ісуса Христа. Для цього він взяв за основу Туринську плащаницю. Окремі експерти навіть повідомили, що скульптор Джуліо Фанті створив статую, що звільняє людей від творчої фантазії і домислів з приводу того, як виглядав Месія, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на LIGAnews.

Зазначається, що для створення подібної скульптури творець провів багато розрахунків. Йому необхідно було створити тривимірну проекцію на основі того, що є. Саме тут і допомогла Плащаниця.

Після виконаної роботи побачив світ кінцеве творіння Фанті. Люди побачили досить привабливий образ Христа, а також високий за мірками того часу зріст – 180 сантиметрів. Коли експерти провели дослідження з Плащаницею, вони виявили, що в Ісуса було приблизно 400 ран. У свою чергу, із-за сильного вивиху плеча тіло було зігнуто в праву сторону.

Незважаючи на всі сумніви з приводу достовірності Туринської плащаниці, творець Фанті впевнений у тому, що його тривимірна реконструкція повністю відображає зовнішній вигляд Христа. Вчені ж хочуть перевірити дані з цього приводу.

Нагадаємо, вчені розповіли не так давно про дивовижних феноменів у небі, які залишилися з часів Другої світової війни. Інша ж група дослідників виявила дивні рештки скелетів у Британії.



Категория: Техника