Зонд NASA увійде в історію: людство в кроці від подолання межі Сонячної системи - кадри


Опубликованно 01.02.2019 00:24

Зонд NASA увійде в історію: людство в кроці від подолання межі Сонячної системи - кадри

Людство вже зовсім скоро може подолати одну з найбільш важливих, якщо не найважливішу, меж за всю історію свого існування.

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter NASA повідомляє, що їхній космічний зонд під назвою New Horizons максимально наблизився до межі Сонячної системи, повідомляє "Диалог.UA".

У Національному управлінні з аеронавтики і дослідження космічного простору США повідомили, що New Horizons досяг найбільш віддаленої точки космосу, яка коли-небудь була досліджена людиною.

In less than 48 hours, New Horizons will make history! The team at @JHUAPL is preparing for the #NewYears flyby of #UltimaThule, the farthest object explored by a spacecraft ever - 4 billion miles from the Sun and ~1 billion miles from Pluto. pic.twitter.com/3EiB2bmOKy

— NASA New Horizons (@NASANewHorizons) 30 грудня 2018 р.

Варто відзначити, що Ультима-Тулі найстаріше космічне тіло, яке було відображено людиною на фотографію виявлено воно було ще в 2014 році за допомогою знаменитого телескопа Hubble.

Момент наближення зонда до межі Сонячної системи будуть транслювати вже завтра, 1 січня 2019 року.

Раніше вчені з NASA виявили на планеті Марснекий блискучий об'єкт, який може повністю змінити плани людства по колонізації цієї планети.

Також фахівці з NASA заявили, що у них є грандіозні планынасчет колонізації Венери, і вона станеться зовсім скоро.



Категория: Техника