Земля може бути поглинута: в центрі Галактики виявлена гігантська чорна діра


Опубликованно 30.01.2019 00:02

Земля може бути поглинута: в центрі Галактики виявлена гігантська чорна діра

Людську расу вже найближчим часом може чекати нова фундаментальна загроза, яка може знищити все живе на нашій планеті.

Представники міжнародної групи дослідників заявили, що була виявлена гігантська чорна діра, яка розташована в сузір'ї Стрільця в самій центральній частині Чумацького Шляху. Про це сообщаетиздание"Російський Діалог", передає "Диалог.UA".

Вчені відзначили, що в сучасних реаліях наукового світу прийнято вважати те, що в центрі всіх гравітаційно-пов'язаних космічних систем, які складаються з скупчень зірок, планет, газу, а також темної матерії, розташовуються неймовірні за своїми розмірами чорні діри, що володіють властивістю поглинати будь-яку матерію і викидати її назад.

Фахівці підкреслили, що "джетами" називається викидається видозмінена матерія, яка містить в собі сконцентровані пучки плазми, а при викиді може розвивати швидкість, рівну швидкості світла.

Варто відзначити, що експерти зі світу астрофізики, які займалися вивченням цієї чорної діри в Стрільці, отримали фото, на яких зафіксовано її випромінювання лише приблизно рік тому. Це допомогло їм з'ясувати, що ця діра не є симетричною у своїй будові, а її вражаючі габарити не заважають їй робити свої викиди в напрямку Землі.

Астрономи очікують, що після завершення процесу обробки інформації, яку вони зможуть отримати з допомогою телескопів, їм вдасться детальніше зрозуміти особливість будови і поведінки цієї чорної діри.

Сьогодні ми повідомляли про те, що вченим вдалося розгадати одну з самыхглавных таємниць людства і Стародавнього Єгипту, яка пов'язана з легендарною єгипетською царицею Клеопатрою.

Раніше стало відомо про те, чтоконец світла на Землі настане під час майбутніх землетрусів.



Категория: Техника