Про Нібіру це приховували до останнього: планета-вбивця "мстить" Землі ще з 1969 року, названа кінцева мета ануннаков


Опубликованно 29.01.2019 00:26

Про Нібіру це приховували до останнього: планета-вбивця

Смертоносна планета насправді вже давно веде полювання за нашою Землею.

Наприклад,у 1969 році потужну атакуНибиру і еепришельцев вдалося відбити. З того моменту темаЗвезды смертивозникала не раз, особливо розмови посилилися на тлі кінця світу, який планета-вбивця мала намір влаштувати,з'являючись в 2018 році в тій чи іншій точкеземного кулі, передає "Диалог.UA".

Сегодняученые висловлюють теорію, що кратер Попигай, розташований на території Якутії і Красноярського краю, тісно пов'язаний з смертоноснойпланетой.Конспірологи переконані, що знищити Землю Нібіру задумала ще багато років тому. І в цьому був замішаний саме Попигай.

Що відбулося в 1969 році зацікавило вчених. Тоді було встановлено, що космічного об'єкта, що вдарило по Сибіру, понад 35,7 млн років, тобто не виключено, що Нібіру виникла ще до зародження життя на Землі. Кратер діаметром в 100 км спровокував у суспільстві шалений ажіотаж.

Навколо цієї події творилося щось неймовірне. Однак увагу вчених могло призвести до того, що люди дізналися про таємну зв'язку з нашою планетою Нібіру, тому в СРСР подію намагалися приховувати і не акцентувати на ньому увагу.

"Вас давно попереджали: не лізьте, куди не треба. Кратери утворилися не просто так, всьому виною Нібіру. Якщо щось випливе з секретних планів ануннаков, то нам кінець. Вони відчували на нас зброю космічне, і не хочуть, щоб про це хтось знав", – заявив один з конспірологів.

Вчені висловили думку, що людству не варто втручатися в космічні таємниці, тепер Земля буде розплачуватися за свою цікавість.

Ануннаки з Нібіру могли відображати метеоритні дощі, які в свій час прямували на їх планету. Але місце розташування Нібіру було такого, що ці дощі тут же перенаправлялися на Землю. З-за цього утворювалися величезні кратери.

Сьогодні вчені намагаються відкрити ті таємниці, які довгі роки маскували під звичні природні явища.

Однак конспірологи переконані, така увага закінчиться недобре. Земля буде знищена, так як прибульці з Нібіру не хочуть, щоб про їх планеті щось дізнавалися, тому смерть Землі - одна з цілей гуманоїдів з Нібіру.

Раніше стало відомо, коли саме прибульці з Нібіру вийдуть на зв'язок з людством – була названа дата.

Нагадаємо, Нібіру началауничтожениеЗемли двома вулканами.



Категория: Техника