Кораблі Нібіру підлетіли близько до Землі: уфологи побачили над Владивостоком неймовірні об'єкти – кадри


Опубликованно 28.01.2019 00:32

Кораблі Нібіру підлетіли близько до Землі: уфологи побачили над Владивостоком неймовірні об'єкти – кадри

Смертоносна планета Х продовжує дивувати мешканців планети Земля. Цього разу її вплив помітили жителі Владивостока, які зберегли кілька дивних куль близько Сонця. Уфологи сказали, що це були космічні кораблі прибульців.

Досліджували в області паранормальних явищ зафіксували над РФ 1-го січня дивовижні речі. Біля сонця було помітно кілька жовтих кульок, які, за словами уфологів, могли бути замаскованими кораблями прибульців, передає видання "Диалог.UA" з посиланням на "Російський Діалог".

Зазначається, що напад Нібіру сталося в новорічні свята. У небі над Владивостоком люди побачили щось незрозуміле. Уфологи, у свою чергу, розповіли, що це були кораблі Нібіру - бойові літаки, керовані лютими рептилоидами, які виконують місію порушенні балансу сил на планеті Земля.

"Це була маскування за допомогою природних явищ", - повідомили уфологи, натякнувши, що подібна практика у прибульців - часте явище. Вони зуміли це зробити за допомогою світловідбиваючих елементів на корпусах суден, що кріпляться з допомогою субстанції невідомого походження.

Нагадаємо, Нібіру не раз погрожувала жителям Землі в 2018 році. Крім того, уфологи повідомляють про те, що Нібіру з кожним роком стає ближче до Землі.



Категория: Техника