Polestar показала тизер нового електрокара і мультимедийку на Android


Опубликованно 28.01.2019 00:18

Polestar показала тизер нового електрокара і мультимедийку на Android

Марка Polestar опублікувала тизерное зображення своєї другої серійної моделі і показала нову інформаційно-розважальну систему HMI на базі Android, якою буде оснащуватися потенційний конкурент Tesla Model 3.

Уявити електричний седан Polestar 2 компанія планує на Женевському автосалоні 2019 року. Дизайн новинки розроблений в стилістиці останніх моделей Volvo. Судячи з тизера, електрокар отримає велику панорамний дах і світлодіодну оптику. Задні ліхтарі з'єднані світиться світлодіодним смугою на всю ширину кузова.

За попередньою інформацією, в основу моделі ляже модульна платформа CMA (Compact Modular Architecture), що використовується в кросовер Volvo XC40. Відомо, що Polestar 2 укомплектують електромотором потужністю близько 400 л. с. Запас ходу на одному заряді акумулятора складе приблизно 482 км

Електрокар укомплектують новою інформаційно-розважальною системою HMI на базі Android, доступ до основних функцій якої здійснюється з чотирьох вкладок: активація камер кругового огляду, додатки, контакти і опції автомобіля. З дисплея мультимедийки можна управляти роботою електронних систем безпеки та клімат-контролю, налаштовувати рульове управління і системи рекуперації енергії, а також контролювати витрату електроенергії.

Як стверджують у компанії, це перша мультимейдиная система, оновлення програмного забезпечення якої буде здійснюватися по бездротовій мережі. Також обіцяна підтримка сервісів Google Maps і Google Assistant. Крім того, користувачі зможуть самостійно встановлювати програми з Google Play.



Категория: Авто