Від Нібіру спішно відлітають "морозні" інопланетяни: на Землі очікується великий "десант" з місяця Сатурна - вчені


Опубликованно 27.01.2019 00:34

Від Нібіру спішно відлітають

Позаземні істоти направляються в самі холодні регіони Землі і будуть налагоджувати контакт з місцевим населенням.

Уфологирассказали, що цей видпришельцев зовсім не войовничий, вони дійсно хочуть врятуватися від смертоноснойНибиру шляхом переселення на нашу планету, передає "Диалог.UA".

Вчені впевнені, що в Сонячній системі все ж є життя. Крім того, дослідники упевнені, що інопланетні мікроорганізми можуть жити не на найближчому Марсі, а на Сатурні і одному з його супутників.

Мається на увазі місяць Титан, супутник був відкритий ще в далекому 1655 році. І лише нещодавно з'ясувалося, що Титан не єдиний, крім Землі, на поверхні якого постійно існує рідина.

Цей супутник також став єдиним в планетарній системі тілом, що володіє щільною атмосферою.

І понині Титан вражає вчених, було встановлено, що тут ідуть свіжі дощі, а три роки тому корабель NASA сфотографував близько північного полюса відбиває якесь явище.

Доктор фізики в Університеті Айдахо Раджани Дхингра зазначив, що це були метанові дощі, що випадають на галькообразную поверхню.

Вчені зараз активно шукають хмари над поверхнею Титана, які повинні в собі містити дощ.

Крім цього дослідники відзначили, що наявність опадів вказує на той факт, що на місяці Сатурна є пори року, тривають приблизно 29,5 років. Все це зайвий раз доводить наявність інопланетного життя. На Титані були знайдені і піщані бурі.Вчені були вражені. Після ряду досліджень експерти заявили, що місяць Титан не просто придатна для життя, але й заселена гуманоїдами.Цим пояснюється присутність в Сонячній системі різних НЛО.

Експерти запевняють, що прибульці сьогодні стали в паніці залишати Титан, або як її ще називають – супутник Сатурна. У всьому винна та сама Нібіру, яка сейчасдвижется з поясу Койпера в бік Землі і Сонця.

На користь теорії про істот з Титану говорить і той факт, що вони дуже стійкі до низьких температур. І саме з холодних регіонів найчастіше приходять повідомлення від них.Також прибульців з Титану і НЛО не помічали на розпеченому Марсі.

Уфологи кажуть, що гуманоїди з Титану до людей налаштовані мирно, і зараз їм Земля потрібна для того, щоб врятуватися від руйнівної Нібіру.

Раніше стало відомо про похмурому повідомленні, яке прибульці з Нібіру передали вченим.

Нагадаємо,10 кораблів з ануннаками були помічені лише в кроці від Землі.



Категория: Техника