Новий Porsche 911 дебютував у Лос-Анджелесі


Опубликованно 27.01.2019 00:02

Новий Porsche 911 дебютував у Лос-Анджелесі

У Лос-Анджелесі відбулася світова прем'єра Porsche 911 нової генерації. Спорткар восьмого покоління став більш «цифровим», отримав «роевый інтелект», систему нічного бачення з тепловізором, модернізований двигун і новий їздовий режим Porsche Wet для руху по мокрій трасі.

Новий Porsche 911 (заводський код 992) зберіг фамільний дизайн і в той же час став більш сучасним. У споркара нова світлодіодна матрична оптика, втоплені в дверні панелі висуваються ручки з електроприводом і розширені колісні арки, за рахунок яких передня частина купе стала ширше на 45 мм. Спереду встановлені колісні диски діаметром 20 дюймів, ззаду - 21 дюйм. Висувний задній спойлер став ширше, а вузькі задні ліхтарі з'єднані світиться смугою. Кузов автомобіля, за винятком передньої і задньої частин, виготовлений з алюмінієвого сплаву.

Салон нового купе оформлений у стилі Porsche 911 1970-х років, але і цифрові технології не забуті. З боків від класичного тахометра встановлені два тонких безкаркасних дисплея, центральний дисплей тепер 10.9-дюймовий, під ним розташовані чотири фізичні кнопки для швидкого доступу до основних функцій автомобіля і «аварійка».

Салон Porsche 911 Carrera S

1

2

3

В моторну гамму нового Porsche 911 увійшли допрацьовані модульні наддувні "опозитники" купе попереднього покоління. Представлені в Лос-Анджелесі версії 911 Carrera S та 911 Carrera 4S укомплектовані модернізованої трилітрової «турбошісткою», генеруючої 450 л. с. Ефективність мотора була збільшена за рахунок покращеної системи уприскування і нової компонування турбонагнітачів і системи охолодження. Поєднується агрегат з новим 8-ступінчастим «роботом».

З таким мотором задньопривідна «двухдверка» розганяється з місця до 100 км/год за 3,7 с, а повнопривідна - за 3,6 с, тобто на 0,4 швидше попереднього покоління. Пакет Sport Chrono зробить її ще на 0.2 із швидше. Максимальна швидкість 911 Carrera S становить 308 км/год, 911 Carrera 4S - 306 км/год Витрата палива по циклу NEDC - 8.9 9.0 і л/100 км відповідно.

Ширше стали і «цифрові» можливості нового «911». Навігаційна система споркара використовує, який увійшов до списку стандартних, так званий «роевый інтелект», що обробляє інформацію, що надходить від інших Porsche. Стандартна для нового покоління система Porsche Connect Plus забезпечує доступ до додатків Amazon Music Radio Plus, а також до системи «розумного будинку». Крім того, вперше для Porsche 911 доступна система нічного бачення з тепловізором, але тільки в якості опції. Також у купе з'явився новий їздовий режим Porsche Wet, що попереджає водія про необхідність корекції параметрів при русі по мокрій дорозі.

В список стандартних систем допомоги водієві увійшла система автоматичного гальмування перед перешкодою, яка за доплату може бути доповнена адаптивним круїз-контролем з функцією Stop & Go і автономною системою екстреної зупинки. В якості опції пропонується функція екстреної допомоги. Також у списку «цифрових» помічників додаток Porsche Road Trip, що допомагає планувати поїздки і надає інформацію про ресторанах, готелях і пам'ятки, особистий помічник Porsche 360+ і Porsche Impact - калькулятор викидів СО2, який не тільки вирішить ваш особистий внесок у забруднення планети, але і допоможе компенсувати його, перевівши гроші на «зелені» проекти.

Нові Porsche 911 Carrera S та 911 Carrera 4S будуть доступні для замовлення в Україні з грудня 2018 року.



Категория: Авто