Фургон Volkswagen Transporter став мобільним спортзалом


Опубликованно 26.01.2019 00:46

Фургон Volkswagen Transporter став мобільним спортзалом

Британський підрозділ комерційних автомобілів концерну Volkswagen перетворило фургон Transporter в мобільний спортивний зал для водіїв — Mobile Gym Transporter.

Займатися в мобільному спортзалі водії фургонів можуть за спеціальною програмою, розробленою тренером Джеймсом Діном. До неї увійшли шість вправ, які можна виконувати, використовуючи підручні предмети і інструменти, наявні практично в кожному фургоні. Так, в якості скакалки тренер пропонує використовувати товстий кабель, віджиматися від порога фургона, а присідати з ящиком для інструментів. Програма призначена для різних груп м'язів. Виконувати вправи можна в будь-якому зручному місці.

Як повідомили в Volkswagen Commercial Vehicles UK, до створення Mobile Gym Transporter їх підштовхнули дані опитування, згідно з яким водії фургонів проводять за кермом у середньому по 2.89 години в день, що може послабити м'язи і сповільнити обмін речовин. Уникнути цього допоможуть заняття в спортзалі. Тепер вони можуть використовувати для тренувань власні автомобілі.



Категория: Авто