Вчені зробили цікаве відкриття про шкідливі продукти


Опубликованно 25.01.2019 00:08

Вчені зробили цікаве відкриття про шкідливі продукти

Вчені з Інституту імені Вейцмана в місті Реховот в Ізраїлі в результаті експерименту уклали, що перелік здорових і шкідливих продуктів для кожної окремої людини індивідуальна - універсальних корисних блюді бути не може. Фахівці розповіли, що організм людини на різні страви, як і на будь-який вплив, реагує по-різному.

Дослідження, в якому взяли участь 800 осіб у віковому діапазоні від 17 до 80 років, показало, що у одних людей концентрація глюкози в крові підвищувалася після вживання навіть безвуглеводних продуктів також, як у інших після великої порції солодощів.

При цьому на підвищення цукру в крові може впливати незвичайна їжа. Цукор є основним фактором, який призводить до набору зайвої ваги, і провокує розвиток цукрового діабету і серцево-судинних захворювань.

Таким чином універсальних продуктів для всіх людей, які б надавали тільки позитивний ефект і не провокували розвиток різних захворювань, просто не існує. Це пов'язано з різним набором мікроорганізмів, фізичною активністю, способом життя, стресом і поруч інших факторів.

 



Категория: Здоровье