Volkswagen показав роботу систем безпеки T-Cross


Опубликованно 23.01.2019 03:38

Volkswagen показав роботу систем безпеки T-Cross

Volkswagen опублікував новий відео-тізер T-Cross, що демонструє роботу комплексу безпеки кросовера. Офіційна прем'єра новинки відбудеться на початку листопада на автосалоні в Сан-Паулу, але всю інформацію про моделі виробник обіцяє надати 25 жовтня.

Раніше компанія виклала скетчі T-Cross, розкрила моторну лінійку і деякі подробиці про багажнику та салоні. Новий відео-ролик розшифрував рекламний складу новачка: «I am safe» (Я безпечний). Volkswagen має намір зробити кросовер одним з найбезпечніших в сегменті. У базове оснащення моделі увійде комплекс безпеки, що включає системи утримання в смузі руху Lane Assist, автоматичного екстреного гальмування Front Assist з функцією виявлення пішоходів, система моніторингу сліпих зон і поперечного трафіку ззаду, а також адаптивний круїз-контроль.

В додаток до цього T-Cross отримає «відмінний захист від краху» і систему захисту пасажирів, яка в разі загрози ДТП закриває вікна, затягує ремені безпеки і збільшує гальмівний тиск.

Передбачається, що «європейські» версії Volkswagen T-Cross отримають 1.0 - 1.5-літрові бензинові турбомотори, а також 1,6-літровий «дизель» TDI, потужністю від 95 до 150 л. с. і виключно передній привід. У Європі продажі кросовера стартують навесні 2019 року.



Категория: Авто