Гуманоїди з Нібіру у велике церковне свято вийдуть на контакт із землянами – залишилося рівно п'ять днів


Опубликованно 23.01.2019 00:20

Гуманоїди з Нібіру у велике церковне свято вийдуть на контакт із землянами – залишилося рівно п'ять днів

Вчені вразили черговим сенсаційним зізнанням про планеті-вбивці. За їх словами, Зірка смерті пошле для переговорів з землянами своїх представників.

Більш того, на основі аналізу попередніх повідомлень оНибиру,вчені навіть розрахували точну дату контакту землян з космическойцивилизацией, передає "Диалог.UA".

За словамконспирологов, контактгуманоидов або одного прибульця з Нібіру з людством, намічений на 19 січня, назавжди позбавить нашу планету від проблем і врятує її.Більше того, нібито прибульці з Нібіру завдадуть абсолютно безкорисливий візит і поділяться з землянами своїми знаннями і технологіями.

Однак скептики вже починають панікувати.

Вони переконані, що 19 січня Нібіру все ж зробить спроби знищення нашої планети. Але покарає вона землян з-за гріхів, як передбачалося раніше. Напад буде скоєно з метою заволодіння корисними копалинами, якими всіяна наша планета.

За словами експертів, 19 січня вибрано не випадково. Саме в цей день магнітне поле помітно слабшає, і люди стають найбільш беззахисними. Цим і вирішила скористатися Зірка смертидля реалізації своїх намірів.

"У ніч на 19 січня в день Богоявлення посланці з Нібіру вийдуть на контакт із землянами і це може стати останнім днем існування всієї цивілізації", - стверджують експерти.

Вчені також зізналися, що в останні час вони досить часто отримують сигнали з космосу говорять про те, що якесь тіло наближається до Землі. Все це фіксує спеціальна апаратура.

"Ми припускаємо, що це і є та сама Нібіру, яка на величезній швидкості мчить до нашої планети",- констатують вчені.

Раніше стало відомо, з якої країни Нібіру може начатьвторжение на Землю

Нагадаємо, планета-вбивця перед кінцем світу виводить з ладу всю орбитальнуютехнику.



Категория: Техника