Ford Mondeo оновився і отримав гібридну версію в кузові універсал


Опубликованно 22.01.2019 00:40

Ford Mondeo оновився і отримав гібридну версію в кузові універсал

У сімействі Ford Mondeo з'явився універсал з гібридною силовою установкою. Оновлене сімейство з модернізованою гамою двигунів і новим восьмидиапазонным «автоматом» марка представила на автосалоні в Брюсселі. На європейському ринку оновлені седан, універсал і хетчбек Mondeo з'являться в березні цього року.

Зовні сімейство практично не змінилося. З відмінностей - модернізовані бампери, перерисованная радіаторна решітка, інші секції протитуманних фар і нові блоки світлодіодних денних ходових вогнів. Автомобілі версії Titanium можна буде відрізнити за горизонтальним хромованим планок, оспортивленные варіанти ST-Line - по чорній обробці, а автомобілі Vignale - з сріблястою букви «V» на радіаторних гратах. У салоні оновлення торкнулося лише оздоблювальних матеріалів, а в дизельних модифікаціях місце звичайного важеля перемикання коробки передач зайняла шайба селектора трансмісії.

В моторну гамму оновленого Ford Mondeo увійшов дизельний 2.0 EcoBlue потужністю 150 і 190 л. с. В пару двигуну передбачений новий восьмиступінчастий «автомат» Ford", який адаптує схеми перемикання передач до стилю водіння і дорожніх умов. В якості альтернативи «автомату» пропонується шестиступінчаста «механіка». Автомобілів з механічною коробкою покладено повний привід. Також для моделі доступні 2.0-літровий дизель потужністю 120 л. с. і 165-сильний бензиновий мотор 1.6 EcoBoost.

 

Салон Ford Mondeo

1

2

3

 

Гібридна модифікація оснащена силовою установкою, в складі якої 2.0-літровий бензиновий мотор (187 л. с.), що працює по циклу Аткінсона, електромотор і літій-іонний акумуляторний блок ємністю 1.4 кВт•год. Середня витрата гібридного седана становить 4.2 літра для седана, універсала - 4.4 літра.

У списку стандартних систем допомоги водієві адаптивний круїз-контроль з функцією Stop & Go, система розпізнавання дорожніх знаків і мультимедійний комплекс SYNC 3 з восьмидюймовым екраном.



Категория: Авто