Вченим вдалося сфотографувати загадкового "дракона" на просторах космосу


Опубликованно 19.01.2019 00:18

Вченим вдалося сфотографувати загадкового

На думку вивчали знімок дослідників, він може бути доказом наявності життя за межами планети Земля.

Оприлюднено фото, що наробила багато галасу в середовищі исследователейКосмоса. На ній тільки нещодавно помітили дивний об'єкт схожий на міфічного дракона. На думку вчених, це може підтвердити теорію про неземне походження життя на нашій планеті, передає "Ліга. Новини".

Організм був виявлений в пилу і твердих частинках, зібраних в стратосфереЗемли. За словами дослідників, це "біологічна сутність", що складається з вуглецю і кисню - будівельних блоків будь-яких форм життя. При цьому вчені запевняють: сутність у стратосферу (де була виявлена) з поверхні землі потрапити ніяк не могла, навпаки – прилетіла з Космосу.

Все почалося з того, що професор Мілтон Уэйнрайти з Університету Шеффілда і Центру астробіології Букінгемського університету вирішив відправити у високі повітряні шари повітряні кулі і там, на 27-кілометровій висоті, зібрати зразки космічного пилу для вивчення. В результаті дослідження зібраних частинок, професор і його команда стверджують, що не тільки впевнені в існування позаземного життя происхзождения, але і в тому, що періодично "паростки" цієї космічної життя потрапляють на нашу планету.

Фотографія демонструє структуру, яку називають "драконячої часткою" .

Нагадаємо, в США сфотографували загадкового "людини-метелика" з червоними очима і загостреними крилами.



Категория: Техника