Нібіру взялася за космонавтів: планета-вбивця перед нападом на Землю "ламає" всю орбітальну техніку


Опубликованно 19.01.2019 00:18

Нібіру взялася за космонавтів: планета-вбивця перед нападом на Землю

Конспірологи заявили, що перед нападом на нашу планету прибульці з Нібіру знищать якомога більше засобів зв'язку і спостереження.

Після этогоНибиру максимально близько підійде кЗемле, передає "Диалог.UA".

На тлі чуток про підготовку массированнойатаке Нібіру, різні космічні агентства за останні дні зробили ряд заяв про неполадки МКС і дронов.

При цьому експерти констатують, що з ладу з незрозумілих причин виходить техніка запас міцності якої, як мінімум, на найближчі кілька десятиліть.Деякі дослідники космосу попередили, що стан справ більш серйозне, ніж може здатися на перший погляд.

Приміром, нещодавно вчені заявили, що чергова поломка телескопів NASA і "Роскосмосу" зовсім не випадковість, а хитростьпришельцев.

Так, уфологи припустили, що Нібіру спеціально засліпила космонавтів, щоб приховати своє заплановане вторгнення на нашу планету.

Інші експерти заперечують слід Нібіру, але погоджуються, що трапилася справжня диверсія.

У цьому вони звинувачують китайців, які виявивши щось цікаве на Місяці, відправили туди свій модуль.І щоб приховати на даний момент своє відкриття, китайці нібито реалізовують цей хитрий план.

У той же час ряд вчених озвучили версію, що нібито китайці і зовсім вирушили колонізувати Місяць в таємниці від усіх. Це готувалось давно, але раніше до таких дій жителі Піднебесної не вдавалися, так як вважали життя на Землі більш зручною.

Однак навіть скептики з офіційної науки більше схиляються до того, що за зазначеними вище чинниками все ж варто Нібіру і її гуманоїди.

Нагадаємо, Нибирувзрывом знищила Венеру.

Також повідомлялося про виявлення біля зірки з "поганою славою" двойникасмертоносной планети.



Категория: Техника