Новий Volkswagen Passat для Америки розсекретили до прем'єри


Опубликованно 18.01.2019 00:00

Новий Volkswagen Passat для Америки розсекретили до прем'єри

Седан Volkswagen Passat нового покоління для американського ринку розсекретили до офіційної прем'єри на Детройтському автосалоні. На американському ринку продажі новинки стартують влітку року.

Раніше компанія VW опублікувала кілька зображень американської версії седана Passat наступного покоління, які дозволяли скласти уявлення про зовнішність новинки. Від попередника новому седану дісталася тільки дах. Автомобіль відрізняється більш масивною радіаторної гратами, інший задньою оптикою і відсутністю хромованою смуги на кришці багажника. На опублікованих в мережі офіційних фото «четырехдверка» оснащена зовнішнім пакетом R-Line з «агресивним» переднім бампером, двоколірними колісними дисками, чорним спойлером і оформленням патрубків випускної системи.

У салоні VW Passat з'явилася нова приладова панель з іншою комбінацією приладів і перерисованными вентиляційними отворами практично на всю ширину кабіни. Для новинки допрацювали інформаційно-розважальну систему, переробили обробку і доповнили глянцево-чорним декором.

Під капотом у американського седана дволітрова «турбочетвірка» TSI, який видає 176 к. с. і 280 Нм крутного моменту. Агрегат поєднується з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач і переднім приводом. За попередньою інформацією, зниклий з моторної гами опціональний 3.6-літровий двигун VR6 (283 к. с., 349 Нм), для новинки так і залишиться недоступним.



Категория: Авто