Mercedes-AMG GT-R отримав Pro-версію


Опубликованно 17.01.2019 00:24

Mercedes-AMG GT-R отримав Pro-версію

Компанія Mercedes-Benz офіційно представила Pro-версію купе AMG GT R. Прем'єра підготовленої до треку «дводверки» відбулася на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Трек-орієнтовану «двухдверку» оснастили карбонової дахом з заниженою центральною частиною, кованими колісними дисками з п'ятьма подвійними спицями AMG Performance і допрацьованим аеродинамічним обвісом. Зокрема, переднім бампером з масивними повітрозабірниками, спойлером з алюмінієвими опорами і канардами, призначеними для збільшення притискної сили. Ту ж задачу виконують сполучені з дифузором карбонові вінглети. Кузов «дводверки» прикрашають гоночні смуги.

Для Mercedes-AMG GT-R Pro були використані деякі рішення з гоночних автомобілів серій GT3 і GT4. Купе отримало підвіски типу coil-over з налаштуванням довжини пружин і зусиль стиснення і відбою. Причому на стисненні окремо можна змінювати налаштування для низьких і високих швидкостей штока амортизатора. У підвісках з'явилися два регульованих стабілізатора поперечної стійкості (спереду - карбоновий, ззаду - порожнистий сталевий). Сферичні шарніри Uniball на нижніх важелів задньої підвіски доповнені такими ж і на верхніх важелях. Під днищем в задній частині кузова встановили вуглепластиковий підсилювач. Також перенастроювали електронні динамічні опори силового агрегату.

У салоні встановили легкі карбонові «ковші», каркас безпеки, чотирьохточкові ремені з кріпленням поперечної балки і вогнегасник.



Категория: Авто