Жінки відчувають сильніший оргазм з чоловіками з хорошим почуттям гумору


Опубликованно 17.01.2019 00:18

Жінки відчувають сильніший оргазм з чоловіками з хорошим почуттям гумору

Жінки відчувають більш частий і сильний оргазм з партнерами з хорошим почуттям гумору. Про це повідомляє Medical Express з посиланням на дослідження.

Експерти з'ясували, що почуття гумору відіграє важливу роль у романтичних стосунках, і зближує партнерів. Мова йде про позитивне гуморі, коли партнери намагаються, наприклад, у жартівливій формі підбадьорити один одного. А ось агресивний гумор, коли люди жартують друг над іншому, навпаки, має негативний ефект і може довести до розриву відносин.

Примітно, що для сімейних пар характерно однакове почуття гумору. Однак фахівці відзначають, що дана обставина не є гарантом тривалого шлюбу. Як би там не було, але почуття гумору у дружини дійсно може стабілізувати ситуацію, коли чоловік відчуває невдоволення або стрес. Таким чином, добра жарт допомагає чоловікові знизити рівень тривожності.

А ось у випадку з жінками почуття гумору партнера безпосередньо впливає на задоволеність від інтимних відносин. Представниці слабкої статі відчувають більш часті і сильні оргазми, якщо у їх половинки гарне почуття гумору. У зв'язку з цим жінки прагнуть до більш частої інтимної близькості з чоловіками, створює розслаблюючу атмосферу.



Категория: Здоровье