Оголошено українські ціни на новий Peugeot Rifter


Опубликованно 16.01.2019 00:02

Оголошено українські ціни на новий Peugeot Rifter

В Україні стартували продажі мінівена Peugeot Rifter, удостоєний титулу «Краща автомобільна покупка в Європі» за підсумками міжнародного конкурсу Autobest 2019. На українському ринку новинка пропонується в звичайній і подовженою версіях, з панорамним дахом і двома дизельними двигунами.

Від попереднього покоління Peugeot Rifter відрізняється новим логотипом, витягнутої радіаторної гратами, тонкої світлодіодним оптикою, коротким капотом, скошеним передніми і задніми бічними вікнами, а також 17-дюймовими колісними дисками в оригінальному дизайном (доступні для деяких модифкаций) і рейлінгами на даху.

На українському ринку новий Rifter доступний у звичайній (L1) та подовженою (L2) версіях: 4400 і 4750 мм, відповідно. Передня частина автомобіля побудована на технічній платформі EMP2, а задня залишилася колишньою - RG5. У базовому оснащенні мінівен пропонується в п'ятимісному варіанті, третій ряд з двома додатковими сидіннями опціонально доступний для обох версій. За доплату можна встановити панорамний дах.

У салоні встановлено мультифункціональний рульове колесо і великий 8-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Максимальний об'єм багажного відділення у подовженій версії L2 складає 4000 літрів. Ще 186 літрів вантажу можна розташувати у відділеннях для «дріб'язку» в салоні автомобіля.

У моторній гамі мінівена два дизельних двигуна: 1.6 HDi (92 к. с.), що поєднується з 5-ступінчастою «механікою», і 1.5 BlueHDi (130 к. с.), що працює в парі з новим 8-ступінчастим «автоматом».

Ціни на мінівен варіюються залежно від рівня оснащення і двигуна. У версії Access новий Peugeot Rifter коштує від 494 000 грн, у версії Allure - 567 від 900 грн.



Категория: Авто