Ілон Маск "удостоївся відповіді" від МЗС Росії, якому полестив сумнівний комплімент


Опубликованно 15.01.2019 00:12

Ілон Маск

Судячи з усього, "всесвітньо відомого світила дипломатії" навіть не зрозуміли іронії засновника і керівника компанії SpaceX.

Посольство Російської Федерації в США знайшла відповідь для Ілона Маска, який нещодавно заявив, що двигуни російського виробництва "використовувати соромно". Про це передає "RT".

Про використання "дива російської инжинерной думки" Boeing, Ілон Маск написав у своєму мікроблозі в Twitter. Але, мабуть, щоб "згладити удар", а може бути з бажання іронізувати, глава SpaceX, написав, що задоволений конструкцією виробу.

Не залишаючись у боргу дипломати з російського посольства відповіли (в соцмережах, англійською мовою): "Блискучий дизайн, чудові люди за ним, чудове співробітництво (Росії і США. — RT) в космосі", — йдеться в повідомленні дипломатичного відомства РФ.

Нагадаємо,Ілон Маск "приготував жахливий сюрприз" Москві: він готується до запуску мережі супутників, які зроблять інтернет безкоштовним та доступним в будь-якій точці земної кулі. Блокувати сайти уряду країн більше не зможуть.

Раніше повідомлялося: глава компанії SpaceX знову опинився в центрі уваги соціальних мереж: він продемонстрував відео скоростноготоннеля під Лос-Анджелесом.



Категория: Техника