Volkswagen пропонує майбутнім власникам зібрати власний e-Golf


Опубликованно 15.01.2019 00:04

Volkswagen пропонує майбутнім власникам зібрати власний e-Golf

Клієнти Volkswagen отримали можливість проконтролювати процес складання своїх автомобілів на Скляній мануфактурі в місті Дрезден. Взяти участь у народженні майбутнього автомобіля можна за 390 євро.

Майбутній власник e-Golf зможе супроводжувати свій автомобіль на протязі всього процесу складання з понеділка по п'ятницю, з 6:00 до 22:00. Крім того, під контролем співробітників фабрики замовник може прийняти участь у чотирьох виробничих процесах, наприклад, в установці приладової панелі, радіаторної решітки або трансмісії.

«Скляна мануфактура - це вітрина електронної мобільності Volkswagen. На додаток до тест-драйву, налаштування та постачання e-Golf, ще одним важливим моментом, який ми пропонуємо, є можливість стежити за виробництвом. З нами клієнти можуть не тільки бути присутнім при виготовленні свого автомобіля, але і самі брати участь. Електрична мобільність, до якої ви можете доторкнутися: цей досвід унікальний в автомобільному світі», - прокоментував нову послугу керівник відділу продажів Volkswagen Арнд Мейєр-Классен.

 

Крім можливості контролювати процес складання власного електрокара, клієнт отримує екскурсію по виробничо-виставковому майданчику, тест-драйв, пам'ятні фотографії та ваучер на 50 євро для відвідування ресторану e-VITRUM.

Volkswagen e-Golf компанія показала 2016 році на автосалоні в Лос-Анджелесі. Електрокар укомплектований 136-сильним електромотором (290 Нм крутного моменту) і літій-іонним акумуляторним блоком ємністю 35.8 кВт?год. На одному заряді батареї електрокар може проїхати до 300 км по циклу NEDC. Час прискорення з місця до 100 км/год складає 9.6 с, а максимальна швидкість - 155 км/ч. На європейському ринку електричний Golf коштує від 36 770 євро.



Категория: Авто