Новий Kia Soul повністю позбувся камуфляжу


Опубликованно 15.01.2019 00:04

Новий Kia Soul повністю позбувся камуфляжу

Зовнішність Kia Soul нового покоління розсекретили до офіційної прем'єри в Лос-Анджелесі. Автомобіль був помічений під час дорожніх тестів на вулицях Мехіко. Продажі новинки на північноамериканському ринку стартують в першій половині 2019 року.

Серію фотографій живого Kia Soul опублікував CarAdvice. На них можна в деталях розглянути екстер'єр майбутньої серійної моделі. Новий Soul охороною кутасту форму кузова з практично вертикальним заднім склом, але при цьому отримав нову радіаторну решітку і головну оптику. Задні ліхтарі займають свої колишні місця на задніх стійках, але тепер з'єднані ще однією секцією, утворює свого роду світиться червону арку.

Імовірно, компанія вивела на тести прототип в «спортивної» версії GT-Line. Як стало відомо раніше, крім стандартного виконання у нового покоління також буде «позашляхова» модифікація X-Line і електрична EV. На минулому тижні компанія опублікувала фото фрагмента кузова і декількох елементів салону Kia Soul нового покоління: дверних панелей і мультимедійної системи. Як повідомили розробники, автомобіль, як і раніше, націлений на молодіжну аудиторію і зможе запропонувати перерисованный салон і потужну мультимедійну складову.

Відомо, що новинка буде комплектуватися дволітровим атмосферним бензиновим мотором і турбованим двигуном об'ємом 1.6 літра, а також отримає електричну силову установку. Запас ходу електричної модифікації складе близько 225 км

Більш детальна інформація про силових установках Kia Soul наступної генерації і динамічні характеристики моделі з'явиться 28 листопада.



Категория: Авто