Сверхобитатели Нібіру помстяться Землі: приголомшливі дані про Апокаліпсис і смертоносної планеті


Опубликованно 14.01.2019 00:04

Сверхобитатели Нібіру помстяться Землі: приголомшливі дані про Апокаліпсис і смертоносної планеті

Автор теорії про існування Нібіру помер у 2010 році. Саме американський письменник азербайджанського походження Захарій Сітчин "розкрутив" тему про Нібіру, яка ховалася за Плутоном.

УтвержденияСитчина миттєво стали поширювати прихильники антинауковою версії опланете-вбивці. Ідеї письменника тут же зацікавили астрономів, археологів, істориків, лінгвістів, передає "Диалог.UA".

На всі питання з приводу того, чому Сітчин так впевнений у своїй версії осмертоносной планеті, він завжди відповідав, що, мовляв черпав інформацію з шумерських текстів.

"Почитайте самі стародавні шумерські тексти, там все написано", - говорив письменник.

І якщо раніше дані праці могли підпорядкувати собі тільки професійні лінгвісти, то в міру зростання інтересу суспільства кНибиру це вирішили зробити і ті, хто до лінгвістики ніякого відношення не має.

Так, група світових вчених з'ясувала, що Сітчин невірно трактував шумерські тексти. А сама Нібіру, нехай навіть за найсміливішими і неймовірним теоріям, в рамках Всесвіту існувати просто не може.

Як виявилося, в перекладі з шумерської мови Нібіру, або Неберу, перекладається як "місце перетину, переправа, центр". Саме тому це слово так часто зустрічалося і згадувалося в древніх текстах. Але в понятті саме як переправа, а не як планета.Неможливість існування Нібіру підтверджують і астрономи.

З теорії Сітчина, який запевняв, що Нибируприближается до Землі кожні 3600 років, це означає, що орбіта з великою піввіссю 235 астрономічних одиниць з віддаленням від пояса астероїдів в 12 разів далі Плутона.

Цю версію не раз опрацьовували не тільки астрономи, але і фізики. Вони математично довели, що в межах Сонячної системи такий рух планети, про який весь час говорив письменник, – просто неможливо.

Просто тому, що Нібіру вже б у другий свій оборот зіткнулася з іншими планетами. Отже, ні про яке незабаром кінці світі не може бути й мови.

Також автор божевільної теорії стверджував, що клімат на Нібіру дуже м'який, теплий, родючий. Загалом, такий, який дуже позитивно впливав на появу істот з сверхразумом, які хочуть "помститися" Землі шляхом її повного руйнування.

Але примітно, що більшу частину свого існування планета проводить десь за Нептуном, ймовірно, поряд з поясом Койпера.Однак, згідно з даними астрономії, ні поруч з Койпером, ні в поясі життя просто неможлива. Оскільки тут немає ні тепла, ні сонячного світла, а температура за мінус 270 C.

Сьогодні є безліч наукових і доведених робіт про те, що Нібіру немає.Але в той же час вчені відзначають, що за Плутоном є інші планети.Це, наприклад, карликова планета Farout.

Вона знаходиться на відстані 18 мільярдів кілометрів від нас.

Нагадаємо, смертоносна Нібіру вновьпопала на камеру.

Також американецдоказал, що планета-вбивця є ще 80 років тому.



Категория: Техника